39 yaşındaki teknik adam, ''Mücadele ettiğimiz, acı çektiğimiz maçtı. İki güzel gol, fark yarattı. Sezonu iyi bir şekilde bitirmek ve Fenerbahçe'nin önünde bitirmek istiyoruz. Gaziantepspor deplasmanını unutup haftaya karşılaşacağımız Osmanlıspor maçına odaklanacağız. Karşılaşmada takımım bireysel yetenekler ön plana çıktı. Mücadele ettiğimiz, acı çektiğimiz maçtı. Çünkü Türkiye ligi bu şekilde oynanıyor. Özellikle deplasmandaki maçlar acı çekmeden kazanılmıyor.'' diye konuştu.

Alman golcü Podolski'yle yaşanan gerginlikle ilgili, "Değişiklikle ilgili çok özel bir durum yok. Sonuçta yedekte oturan oyuncunun daha faydalı olacağını düşündüm, o yüzden değiştirdim. Podolski ile yaptığımız konuşma çok fazla pas alamadığıyla ilgiliydi.'' ifadelerini kullandı.

Sinan Gümüş'ü uzun süreden sonra ilk 11'de başlatan Tudor konuyla ilgili, ''Sinan'ın çok büyük bir potansiyeli var. Son dönemde davranışını değiştirdi. Yani antrenmana yaklaşımını kastediyorum. İki, üç hafta sonra kafasında pozitif olarak bir şeyler değişti. Yasin'in yaşadığı bir sakatlık var. O yüzden tercih hakkımı Sinan'dan yana kullandım. Bu hakkı kötü kullandığımı da düşünmüyorum.''dedi.