Duygun Yarsuvat genel kurul öncesi veda konuşması yaptı ve çok konuşulacak açıklamalarda bulundu..


İşte O Açıklamalar..

"Söz verdiğim şeyleri gerçekleştirdiğim için çok fazla mutluyum. Atatürk sayesinde sizler varsınız, bizler varız. Şampiyon olmadan kimsenin konuşmasını doğru bulmuyorum. Ali Sami Yen'in G.saray 'ı kurarken çok büyük avantajı vardı. G.saray 'ı yabancı takımları yenmek amacıyla kurmuştu. Ali Sami Yen, diğer kulüplerin kurulmasında da öncü olmuştur. Ben başkanlık yarışına girmiş değilim. "


"GS TV, 3 başkan adayına da bütün kapılarını açmıştır. Herkese eşti esafede kaldı. Artık başkan değilim. 2 gün akabinde sıradan bir adamım. Kime oy vereceğimi sebep söylemeyeyim ki? Bunun dışında başkan yardımcım. Benim bir tane oyum var. Ben Cumhurbaşkanı değilim, tarafsız olma zorunluluğum yok. Tüzükte de yok bu. Dursun Özbek benim başkan yardımcım ve ona oy vereceğimi söylememde bir sakınca görmüyorum."


"Mali tablo ile alakalı bilgileri divan kuruluna verdik. Üstelik kimse bizden mali konular hakkında veri (bilgi) istemedi. Obez bir G.saray devraldık. Radikal tedavi metodları uyguladık ve başarılı olduk. Fatih Terim gün içerisinde şampiyonluğa oynayan takımın kurucusudur. Bu takımı biz kurmadık. Terim'e özel olarak mektubu yazdım."


"Ben seçilirken 7 ay için geldiğimi söyledim ve ona göre oy aldım. Kalmam için öneri geldi ancak itiraf etmedim. G.saray koltuğu insanı şaşırtabilecek bir koltuk. Bu koltuğa alışırsanız sonu tehlikeli olabilir. "


"Trabzon'a kaybettiğimiz maç en üzüldüğüm maçtı. Adeta yıkıldım o maçtan akabinde ... En sevinçli olacağım olay ise daha yaşanmadı. İnşallah haftaya onu da yaşayacağız. Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'a söz söyleyenler var. Ne demek oluyor ki biz şimdi ona Mini Cooper mı gönderdik? (3 Temmuz döneminde -F.Bahçe 'nin de Sivasspor kalecisi Korcan'a Mini Cooper marka araba gönderdiği iddia edilmişti)
Beşiktaş da bu hafta kornerden gol yedi? "'Kaleci şike yaptı' diyebilir misiniz?"


"Saray ziyaretini ben yapmadım. Abdurrahim Albayrak'ı çok fazla haksız yere harcadılar. Abdurrahim Albayrak'a Başkent Ankara 'dan talep geldi. "Takımı al, ziyarete gel" diye. 12.30'da ziyaret yapıldı. O ziyaretten akabinde devletle iyi ilişkilerimiz oldu. Ama hala yollarımız yok"


"Biz yönetime geldiğimizde Başakşehir maçı vardı 4 yediğimiz.... Abdurrahim ALbayrak'ı maça gönderdim. Ağlayarak geri döndü. Sonrasındaki bir takım yemeğinde bir yalnız adam gördüm (Cesare Prandelli) O vakit 'bu iş bitmiş' dedim. Şayet o gün yola devam etseydik takım 4 yemeye devam ederdi."