Galatasaray cephesinden takımla henüz resmi maça çıkmadan ayrılmak isteyen Kevin Grosskreutz'a ilk tepki Semih Kaya'dan geldi. Rıdvan Dilmen'in sunduğu Adil Oyun programına konuşan başarılı oyuncu, "Grosskreutz 28-29 yaşında. Ailesinden ayrı kalamıyormuş. Bu yaştaki adam ailesinden nasıl ayrı kalamıyor şaşırdım doğrusu" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Semih bu söylemlerini dile getirirken hafif bir tebessüm gösterdi.

Emenike hakkında güldüren yorum

Fenerbahçe'nin sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımına kiraladığı Emenike hakkında sorulan, "İbrahim Toraman'a sorduk Emenike dedi... Sen sahada en çok kim zorladı?" sorusuna da ilginç bir yanıt veren Semih, "Emenike kuvvetli bir oyuncu ama onun karşısında akıllı birisi olduğunda etkisiz hâle geliyor. Bursaspor'dayken Fernandao'ya karşı zorlandım. Kendisi çok kuvvetli bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

"Patlama yaşadım"

Programa katılan diğer isim Olcan Adın da Fenerbahçe maçında attığı golün ardından yaşadığı gol sevincini anlattı. "Armayı bilerek mi gösterdin?" sorusuna "Patlama yaşadım" cevabını veren Olcan, Aynı şeyi Trabzonspor'da da yaşadım. Fenerbahçe maçında 4 gol kaçırmıştım. Beni neredeyse bir daha Trabzon'a almayacaklardı" dedi.

Rıdvan Dilmen'e Galatasaray forması

Programın moderatörlüğünü yapan Rıdvan Dilmen'e Semih Kaya ve Olcan Adın tüm Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. Programı izlemeye gidenler ise 'Giy,giy,giy' diye tezahürattta bulundular. Tecrübeli spor adamı bu istek üzerine, "Şu anda giymem yanlış anlaşılır ama evimin bir köşesine mutalaka asacağım bunu." cevabını verdi.