30 yaşındakiBrezilyalı orta saha oyuncusu Fernando, Galatasaray TV'ye konuştu.

- Adaptasyon sürecimi çabuk atlattım! -

Sarı kırmızılı camiaya çabuk ısındığını belirten Fernando Reges, "İlk 1 ay tabii ki her zaman için zordur. İlk kez geldiğiniz bir yer ve yeni bir yere alışıyorsunuz. Adaptasyon sürecim çok çabuk ilerledi. İlk geldiğimiz zaman biliyorsunuz bir hazırlık maçı vardı. Galatasaray kariyerime çok çabuk şekilde giriş yaptım aslında. Ama burada herkesin yardımıyla birlikte çok iyi bir şekilde devam ediyorum. Ondan sonra da kazandığımız maçların verdiği moralle gayet iyi şekilde sürüyor." dedi.

- Takım arkadaşlarımın inanılmaz katkıları oldu! -

Takıma alışması için herkesin yardımda bulunduğunu söyleyen Fernando, "Buradaki adaptasyon sürecimde takım arkadaşlarımın bana inanılmaz katkıları oldu. Onların bana yaklaşımı, diğer taraftan hocamız da benim için çok önemliydi ve bana verdiği destek tabii ki. Taraftarımızı unutmamak lazım. Çünkü onların da desteği ile birlikte adaptasyon süreci çok hızlı gelişti." ifadelerini kullandı.

- Gördüğüm en iyi taraftar grubu Galatasaray'da! -

Galatasaray taraftarlarını öven Fernando Reges, "Taraftarlarımız mükemmel bir atmosfer yaratıyorlar. Hem içerde, hem de dışarda oynadığımız maçlarda her zaman bizim yanımızdalar. Şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki, şu zamana kadar gördüğüm en iyi taraftar grubu. Hem oynadığım takımlarda hem de rakiplerimde hiç böyle bir taraftar grubu görmedim. 90 dakika boyunca bize destek veriyorlar. Onların desteği çok önemli. Umarım sezon sonu hep birlikte mutlu sona ulaşırız." şeklinde konuştu.

- Igor Tudor çok daha iyi yerlere gelecektir! -

Teknik direktör Igor Tudor'dan da bahseden Fernando, "Genç bir hocamız var ama bence kesinlikle büyük bir potansiyel sahibi bir hoca. Çok güzel çalıştığımızı düşünüyorum. Mutlaka kariyerinde çok daha iyi yerlere gelecektir diye düşünüyorum. Futbolcu olarak zaten geldiği nokta ortada. Hepimizin bildiği gibi çok önemli bir kulüpte oynadı. Diğer taraftan şu anda hoca olarak ondan her gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Oyun sistemi içinde de tabii benden beklentileri var. Bunu da her antrenmanda benimle paylaşıyor, ben de elimden geldiği kadar bunlara karşılık vermeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.