Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 3-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına devam ediyor.

Sarı Kırmızılı takımda bu maç öncesi durumu en çok merak edilen isimlerden biri de Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'ydu...

Uzun bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan ve İspanya'daki tedavisinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a dönen tecrübeli isimle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Falcao'nun MLS Ligi ekiplerinden Nashville SC ile anlaştığı, Fenerbahçe derbisinde son kez forma giydikten sonra ABD'nin yolunu tutacağı öne sürüldü. ABD'de ara transfer dönemi 10 Şubat'ta başlayacak ve Radamel Falcao'nun ilk büyük transfer bombası olacağı da çıkan iddialar arasında yer alıyor.

İspanya'da tedavi olan ve yeniden takıma katılan Kolombiyelı yıldız derbide forma bekleyen isimler arasında... İstanbul'a döner dönmez , "Derbide oynamak istiyorum" diyen Falcao antrenmanda sergilediği performans ile dikkat çekti.

Sarı Kırmızılı teknik direktör Fatih Terim'in, Kolombiyalı yıldız futbolcuyu kafileye dahil etmesi bekleniyor.

Öte yandan 34 yaşındaki futbolcu, bu sezon Sarı Kırmızılı formayla çıktığı 9 maçta 5 gol 2 de asistlik performans sergiledi.

Radamel Falcao'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2022'de sona eriyor.

.

Kaynak: Fotomaç