1) Yöneticiler de dahil olmak üzere ondan habersiz hiç kimse tesisten içeri adımını atamıyor

2) Kamp zamanlarında uyku vakti geldiğinde, oda ışığı açık olan futbolcuları bizzat uyarıyor

3) Klimalara, hatta yemeklere bile karışıyor. Ne aşırı sıcağa izin veriyor, ne de soğuk odalara...

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, artık Florya’nın tek hakimi... Görevi kabul ederken kendi şartlarını kabul ettiren tecrübeli hoca, aradan geçen süre zarfında en büyük mesaisini Florya’ya harcadı. Yoğun çalışmalar sonucunda Denizli, tesislerde kendi kanunlarını uygulamaya başladı. İşte Mustafa hocanın öne çıkan özellikleri:

Başkanla direkt görüşüyor

1) Florya’yı yönetirken aracı, idareci istemiyor. Ondan habersiz hiç kimse tesislere gelemiyor. Futbol direktörü Cenk Ergün bile, Florya’ya gelmeden önce Mustafa hocadan izin istiyor. Yönetimle arasında ayrı bir köprü kurulmasına göz yummuyor. Başkan Dursun Özbek’le doğrudan temas kuruyor.

Menüleri bile inceliyor

2) Oyuncuların her şeyiyle bizzat ilgileniyor. Maç öncesi kamplarında tesiste kalınırken, belirlenen uyku vakti geldiğinde odasının ışığı açık olan futbolcuları bizzat kendisi uyarıyor. Futbolcular için hazırlanan menüleri tek tek inceliyor. Takımın yemek vakitlerine uyup uymadığını takip ediyor.

Tek tek hepsini geziyor

3) Tesisteki tüm detaylara hakim. Odalardaki klimalara bile karışıyor. Eğer o gün oda sıcaklığı 22 derece olarak belirlendiyse, oyuncuların bu dereceyi artırma veya azaltma ihtimaline karşın odaları gezip sıcaklığı kontrol ediyor. Değişiklik varsa klimaları belirlenen ayara geri döndürüyor.

Ağırlığı transfere veriyor

Bu detaylar dışında Mustafa Denizli’nin son günlerde ağırlık verdiği en önemli konu transfer. Liste oluştururken mevki olarak değil, isim isim rapor hazırlıyor ve kendi istediği oyuncular dışında transfer yapılmasını kesinlikle istemiyor. (Fanatik)