Galatasaray'da Belhanda transferinde de adeta büyük bir kriz oluşmak üzere...


Sarı Kırmızılılar ara transfer döneminde taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. Forvet transferi hala merakla beklenirken, Belhanda'yla ilgili her gün "gitti, gidecek" şeklinde haberler çıksa da bu transfer bir türlü sonuçlanmıyor.

Faslı oyuncuyla ilgili son iddia ise Fransa'dan geldi.

Yahoo Sports France editörlerinden, Belhanda'nın yakın arkadaşı olan ve transferle ilgili sürekli takipçilerine detaylı bilgi veren Manu Lonjon Galatasaray'ın bu konuda ikiye ayrıldığını belirtti.

Fransız gazeteci, yönetimin öncelikle Belhanda'yı satmak istediğini Belhanda'nın ise fazladan hiçbir talepte bulunmadan kalmak istediğini ilettiğini yazdı.


Daha sonra Belhanda'nın gitmeye sıcak baktığını hatta Al Ittihad'dan gelen 4,5 yıllık teklifi birkaç gün önce kabul ettiğini ancak Galatasaray'ın Al Ittihad'ın teklifine ret cevabını verdiğini iddia etti.

Lonjon, Galatasaray'ın ret cevabı vermesinin sebebinin "takımda oyuncu kalmaması" olduğunu yazdı.


Fatih Terim'in de ayrıca Faslı yıldızın satılmasını istemediğini belirten Lonjon tüm bu durum için "İnanılmaz senaryo" yorumunu yaptı.

Lonjon'un yazdıkları:




Al Ittihad ve Galatasaray'ın anlaştığı ancak Belhanda'nın hala Ittihad'ın teklifini kabul etmediği bilgisi yanlıştır. Belhanda birkaç gün önce Ittihad'ın 4,5 yıllık teklifini kabul etti. Teklifi Galatasaray kabul etmedi.