Cimbom, Donk’tan sonra Oussama Tannane’nin transferinde de mutlu sona ulaştı. Aslan, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Faslı yıldızdan sonra kulübü Heracles’i de ikna etti. Bu transfer için kapıyı 5 milyon Euro’dan açan Hollanda temsilcisi, 2.5 milyon Euro’ya razı olunca anlaşma sağlandı. Uçak bileti hazır olan 21 yaşındaki yıldız yarın İstanbul’a gelip resmi sözleşmeye imza atacak.

İTALYAN OYUNCU IMMOBILE BİTİYOR

Golcü arayışını sürdüren Galatasaray yönetimi, Ciro Immobile için bastırıyor. Yeterli düzeyde forma şansı bulamadığı gerekçesiyle Sevilla’dan ayrılmak isteyen İtalyan forvet, sarı-kırmızılı ekibin teklifine olumlu cevap verdi ve kulübüne ‘bırakın beni’ diye rest çekti. Sarı-kırmızılı yönetim, 25 yaşındaki yıldızın, İspanyol kulübüyle sözleşmesini feshetmesini bekliyor.

G.Saray yönetimi, fesih gerçekleşir gerçekleşmez Immobile’nin bonservisinin bulunduğu Dortmund ile masaya oturacak. Aslan son dönemde iyi ilişkiler içinde olduğu Alman ekibini, ikna etmeye çok yakın… Teknik direktör Thomas Tuchel, Immobile’yi kadrosunda düşünmüyor. 2014 yazında 18 milyon Euro karşılığında Torino’dan dortmund’a geçen 25 yaşındaki forvet burada bekleneni veremeyince bu sezon başında 3 milyon Euro’ya Sevilla’ya kiralanmıştı.