Spor Toto süper Lig ekiplerinden Galatasaray sıkıntılı bir sezon içinde olsada 3 kulvarda da yoluna devam ediyor. Bu hafta sonu Konyaspor ile karşılaşacak Sarı-kırmızılılar, daha sonra kupada oynanacak Akhisar Belediyespor maçıyla birlikte uzun bir yolculuk içine girecek.

20 günde 8300 km yol yapılacak

9 Şubat’ta Ziraat Türkiye Kupası maçında Akhisar Belediyespor deplasmanına konuk olacak Galatasaray, 28 Şubat’taki Gaziantepspor maçı sonrası yaklaşık 8300 km yol katedecek.

Akhisar maçı sonrası tekrar İstanbul’a dönecek sarı kırmızılılar, bu kez 4 gün sonra Süper Lig maçı için Mersin İdman Yurdu’na konuk olacak. Galatasaray Mersin’den sonra UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Lazio ve Süper Lig karşılaşmasında Trabzonspor’u konuk edecek.

Karadeniz temsilcisiyle yapılacak maçtan 4 gün sonra ise 25 Şubat’ta Lazio maçı rövanşı için Roma’ya gidilecek. İstanbul-Roma arası yaklaşık 1750 km yol yapacak olan Galatasaray, bu yolu geri gelerek İstanbul’a dönmesinin ardından 3 gün sonra 28 Şubat’ta Süper Lig’de Gaziantepspor’a konuk olacak. İstanbul-Gaziantep arası 1100 km yol yapacak olan Sarı-kırmızılar Florya’ya dönmesinin ardından 20 gün içinde yaklaşık 8300 km yolculuk yapmış olacak.