Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Benfica maçına göre 2 değişiklik yaptı. Denayer ve Bilal Kısa'yı yedek bırakan deneyimli çalıştırıcı oldukça ofansif bir anlayış benimseyerek 5 hücumcuyla sahaya çıktı.

Forvette Burak Yılmaz'ın yanında Umut Bulut'a şans veren Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçının son dakikasında kaçırdığı golle eleştirilen Yasin Öztekin'i de 11'de görevlendirdi. Sol kanatta Luaks Podolski forma giyerken bu dörtlünün arkasında her zaman olduğu gibi Wesley Sneijder yer aldı.

Sarı-Kırmızılılar Çaykur Rizespor maçına şu 11'ler çıktı; Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Olcan, Selçuk, Yasin, Podolski, Sneijder, Burak, Umut

Burak-Umut ikilisi 7 hafta sonra birlikte 11'de
Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynanan Torku Konyaspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Burak Yılmaz ve Umut Bulut, 7 maç sonra yeniden birlikte 11'de sahaya çıktı.

Ayrıca Hatay'da trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeninin cenaze töreni katıldıktan sonra bugün Trabzon'a gelerek, kafileye dahil olan Selçuk İnan, maça ilk 11'de başladı. 18. dakikada sakatlık yaşayan kaptan Selçuk yerini Jose Rodriguez'e bıraktı.