Sezon başında takıma istediği takviyeleri tam olarak yapamayan Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, devre arası için yeniden kolları sıvadı.

Lig'de 2. sıraya yükselen ve şampiyonluk için uzun maratonda yeniden motive olan Sarı Kırmızılı teknik direktör Fatih Terim ve öğrencileri yeni gelecek takviyelerle birlikte daha da güçlü bir yedek kulübesine sahip olamayı hedefliyor.

Sakatlıklar, cezalılar ve koronavirüs testleri pozitif çıkan oyuncular nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray, son olarak Rizespor deplasmanında 7 eksikle sahaya çıkmıştı.

Monaco'da yeterli şansı bulmayan ve Fenerbahçe dahil birçok teklif alan Henry Onyekuru, Sarı Kırmızılı kulüp ile her konuda anlaştığı öne sürülüyor.

Nijeryalı futbolcunu bu sezonun ikinci yarısı ve gelecek sezon da düzenli oynayacağı bir takıma katılmak isterken Galatasaray'dan gelen 1.5 yıllık teklifi kabul ettiği iddialar arasında.

Galatasaray Yönetimi, Monaco'ya 1.5 yıllık kiralık ve sonrasında da zorunlu satın alma teklifi ile yıldız oyuncunun bonservisini de şimdiden garantiye almak istiyor.

Sezon başında kiralanan Etebo'dan tam olarak istediğini alamayan Fatih Terim, yeniden Jean Michael Seri'yi istediği yine çıkan haberler arasında.

Geçtiğimiz sezonun son bölümde takıma adapte olan ancak bu sezon için Fulham'ın kiralamak istemediği oyuncu takımında da süre alamıyor.

Fildişili futbolcu Galatasaray'daki ortamı özlediğini sık sık eski takım arkadaşlarına da iletirken, yönetim de devre arasında Etebo ile yolları ayırabilirse Seri için nabız yoklayacak. İlk hedef 1.5 yıllık kiralık anlaşma sağlamak.

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim'in listesindeki isimlerden biri de Kenan Karaman…

Fortuna Düsseldorf forması giyen milli oyuncu için sezon başında Alman ekibine teklif yapılırken kulüp menajeri bedeli düşük buldukları için reddettiklerini açıklamıştı.

Bu sezonun sonunda sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki milli futbolcu için devre arasında yine makul bir teklif ile renklerine bağlamayı hedefleyen Galatasaray, yeniden Alman ekibi ile masaya oturacak.

Forvetin yanı sıra kanatlarda da görev alabilen Kenan Karaman, Sarı Kırmızılı takımın hücum zenginliğini daha da artıracak.

.

Kaynak: Fotomaç