Sahasında Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray, 3-3'lük beraberlikle kötü gidişatını sürdürdü. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin ardından çıktığı ilk maçında puan kaybı yaşayan Aslan, son 3 resmi maçtır galibiyete hasret kaldı.

6 MİLYON TL'LİK KAYIP

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Şampiyonlar Ligi'nde aldığı Benfica yenilgisiyle 1.5 milyon euro (4.5 milyon TL) kaybeden sarı-kırmızılılar, ligde Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarında yaşadığı puan kayıpları ile de 1.5 milyon TL'yi kasasına koyamadı. 19 günde toplam 6 milyon TL kayıp yaşayan Galatasaray'ı zorlu bir fikstür de bekliyor.

20 GÜNDE 5 ZORLU MAÇ

Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ı 20 günde 5 zorlu maç bekliyor. Devler Ligi'nde Atletico Madrid deplasmanına çıkacak olan Aslan, ardından Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak. Bu karşılaşmanın ardından sahasında Bursaspor'u konuk edecek olan Cimbom, Devler Ligi'nin son haftasında yine Türk Telekom Arena'da Kazakistan temsilcisi Astana ile karşılaşacak.