Geçen sezon forvet hattında sıkıntı yaşayan Galatasaray, bu sene bir değil iki forvet alacak. Sarı-kırmızılıların yeni golcülerini İspanya’dan getireceği belirtildi.

Sezonu La Liga ekiplerinden Las Palmas’ta kiralık geçiren Brezilyalı golcü Willian Jose’ye kancayı atan Aslan’ın, yine İspanya 2. Lig ekiplerinden Cordoba forması giyen Florin Andone’nin transferinde de büyük aşama kaydettiği belirlendi. Galatasaray’ın geçen sezon özellikle Burak Yılmaz’ın gitmesinden sonra hücum hattında sorun yaşamasından dolayı 2 forvet transferinde karar kıldığı belirlendi.

İki sezon önce Villarreal’den Cordoba’ya bedelsiz olarak giden Andone, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da Romanya Milli Takımı ile boy göstermişti. Oyuncunun bonservisinin 3 milyon euroya yakın olduğu ifade edildi.

B planı Rodallega

Galatasaray’da gündemdeki diğer bir isim Hugo Rodallega transferi ise Willian Jose ve Florin Andone’nin durumuna göre netlik kazanacak. Kolombiyalı golcünün 1.7 milyon euroluk serbest kalma maddesinin iki gün sonra sona erecek olmasından dolayı sarı-kırmızılıların Willian Jose ve Florin Andone transferleri için önünde fazla vakit bulunmuyor. Cim-Bom bu süreyi kaçırırsa Akhisar Belediye ile masaya oturmak zorunda kalacak.

Galatasaray’ın Andone ile ilgisini sayfalarına yansıtan Rumen basını, haber başlığında “Florin Paşa” esprisini yaptı.