Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde bulunan Galatasaray, sahasında lider Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.

Sarı Kırmızılı takım, galibiyet serisini 4 maça çıkarırıken, puan farkını ise 3'e indirdi..

Camiada derbi galibiyetinin ardından olumlu bir hava hakim olurken, transfer döneminin de yaklaşmasıyla birlikte gözler gelecek oyunculara da çevrildi.

Galatasaray Fernando ve Ndiaye ile yollarını ayırdıktan sonra merkez orta sahaya yaptığı transferlerden istediği verimi alamamıştı.

Sarı Kırmızılı ekip bu bölgeyi Michael Seri, Lemina, Nzonzi, Etebo ve Gedson'la doldurmaya çalışsa da, Gedson dışında hiçbir oyuncu Galatasaray'ın aradığı kan olamadı.

Önümüzdeki sezon merkez orta sahayı değiştirmek ve geçiş oyununu üstlenecek bir takviye yapmak isteyen Galatasaray'da, transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor..

Sarı Kırmızılı kulüp son haftaların yıldız ismi Gedson Fernandes'i bir yıl daha kiralamak isterken yanına da dünya yıldızı bir ismi renklerine bağlamak istiyor.

Orta sahaya bir maestro arayan Galatasaray, aradığı ismi ise İngiltere'de bulduğu iddia edildi.

Sarı Kırmızılı kulüp, Chelsea ile sözleşmesi sona erecek ve bu sezonu Fulham'da kiralık olarak geçiren Ruben loftus-Cheek'i kadrosuna katmak istediği öne sürülüyor.

Chelsea, 25 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme teklif etmezken, Galatasaray'ın bu transfer için devrede olduğu belirtildi.

Öte yandan kariyerinin başından beri Premier Lig'de forma giyen İngiliz oyuncu, bu sezon Fulham'da 30 maçta forma giyerken 1 gollük performans sergiledi.

1.91'lik yıldızın güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fotomaç