Galatasaray'ın İsviçreli futbolcusu Blerim Dzemaili'ye geçtiğimiz sezon kiralık olduğu Genoa'nın talip olduğu ortaya çıktı. 

Deneyimli orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezonu kiralık olarak bu takımda geçirmiş, ardından sözleşmesinin sürdüğü sarı-kırmızılı ekibe dönmüştü.

İsviçre Milli Takımı ile Euro2016'da boy gösterecek olan 30 yaşındaki futbolcuya, geçen seneyi kiralık geçirdiği takımı yeniden talip oldu. İtalyan ekibinin oyuncuyu kadrosunda tutabilmek için Galatasaray ile görüşmelere başladığı bildirildi.
Serie A'da başarılı bir sezon

Napoli'den transfer edilmesinin ardından Cim Bom'daki ilk sezonunda fazla varlık gösteremeyen oyuncu, Serie A'da ise geçtiğimiz sezon başarılı futboluyla adından söz ettirmiş ve skora daha çok katkı yapan bir görüntü çizmişti. 3 gol-2 asistle 5 golde direkt katkısı olan Dzemaili, son olarak Belçika'yla oynadıkları milli maçta da fileleri havalandırmıştı.
'Genoa'da kalmak istiyorum'

Blerim Dzemaili'nin bu performansından memnun kalan İtalyan idarecilerin, yola kendisiyle devam etmek istedikleri ortaya çıktı. Futbolcu da yetkililere, "Genoa'da kalmak istiyorum. İtalya'nın önemli kulüplerinden birindeyim. Eski gücüme tekrar kavuştum ve burada mutluyum" ifadelerini kullandı. 
KAYNAK:İNTERNETHABER