Galatasaray'da performans ekibinde görevli bir yardımcı personelin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkmıştı. Birçok kulüp, koronavirüs vakası nedeniyle sarı-kırmızılı ekip için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. İşte o mesajlar...

Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Twitter hesabında yer alan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Galatasaray Kulübü personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş

Beşiktaş Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Galatasaray Spor Kulübü’nün Kovid-19 testi pozitif çıkan personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz." ifadeleri kullanıldı. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sosyal medya hesabında yer alan mesajda, "A takım performans ekibinde bir personelin Kovid-19 testi pozitif çıkan ve antrenmanlarına 6 gün ara veren Galatasaray Kulübüne geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz. Test sonucu pozitif çıkan personele acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Gençlerbirliği

Başkent kulübünün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, testi pozitif çıkan personelin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF), sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Galatasaray Futbol Takımı personeline ve Galatasaray Spor Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, personelin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kayserispor

Kayserispor Kulübü'nün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan personelinizin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Trabzonspor

Bordo-mavili kulüpten paylaşılan mesajda, "Galatasaray Kulübünde yapılan Kovid-19 testleri sonucunda bir çalışanda pozitif vakaya rastlandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Galatasaray'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, çalışanın kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TRT SPOR