İki sezondur taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da yönetim golcü transferi için çalışmalarını sürdürürken, gündemde olan Alvaro Negredo'yla ilgili flaş bir rapor ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılıların transferine yön veren scout ekibinin, İspanyol golcüyle ilgili olumlu görüş bildirdiği ifade edildi.

Galatasaray İzleme Komitesi'nin, Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da kiralık forma giyen ve bonservisi Valencia'da bulunan Negredo'nun Türkiye gelmesi halinde fark yaratacak bir isim olduğuna dikkat çekildi.

Scout ekibinin raporunda, "Negredo'nun kariyeri ve yetenekleri tartışılmaz. Galatasaray'a gelmesi halinde ligde en az 20 gol atar" ifadelerinin yer aldığı bildirildi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İngiltere ve İspanya turunda hem oyuncu ve menajeri hem de bonservisini elinde bulunduran Valencia ile görüşmüş hatta işi bitirme aşamasına getirmişti.

Takımı uğurladı.

Ancak son söz başkan Dursun Özbek'in kararına bırakılmıştı. Galatasaray forvet için Negredo'nun alternatifi olarak Jackson Martinez ismi hazırda tutuluyor.

Bu arada Ergün, dün Florya'da başkan Dursun Özbek ile görüşme yaptı, temaslarını başkana aktardı.
Özbek daha sonra takımı Gaziantep'e yolcu etti ve oyunculara başarılar dileğinde bulundu.


kaynak:aspor
.