Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Nokta atışı takviyeler yapmayı hedefleyen Sarı Kırmızılı takım geçtiğimiz günlerde Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'ü renklerine bağlamıştı.

Orta saha transferi yapmayı planlayan Galatasaray'ın gündemine flaş bir ismi aldığı iddia edildi. Sarı Kırmızılı kulüp birçok isimle anılırken gündeme gelen son isim Lazar Tufegdzic olduğu ifade edildi.

Genç orta saha oyuncusunun menajeri Goran Celar, Radyo Gol'e açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın 24 yaşındaki on numarayla ilgilendiğini belirten Celar şu ifadeleri kullandı;

 "Türk takımlarının ilgilendiği iki oyuncum var. Lazar Tufegdzic ile Galatasaray ilgileniyor. Önümüzdeki sezon için Fatih Terim'in transfer listesinde" dedi.Celar, "Lazar Tufegdzic şu anda Sırbistan liginin en iyi oyuncularından birisi... Çok yetenekli. Fatih Terim çok büyük bir hoca… Onun oyuncumla ilgilenmesi benim için onurdur. Fatih Terim çok büyük bir isim ve benim sporcumu takımında görmeyi düşünüyor. 20 sene önce Türkiye'de oynuyordum ve Fatih Terim büyük bir isimdi. Hala büyük bir isim"

Öte yandan seçim sonucunu bekleyen tecrübeli hocanın, göreve devam etme kararı vermesi durumunda başarılı futbolcu için hemen harekete geçilmesini isteyeceği de çıkan haberler arasında.

Kaynak: Fotomaç