Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Galatasaray, kadrosunu genişletmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Henry Onyekuru ile Halil Dervişoğlu'nu İstanbul'a getiren Sarı Kırmızılı kulüp, defans hattına takviye yapmak için girişimlerini sürdürüyor.

İşte Portekiz basınına yansıyan o iddia ve ayrıntıları...

Record gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, Benfica forması giyen Ferro'yu kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. Bunun için görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, oyuncunun ocak ayında takımdan ayrılmasının muhtemel olduğu öne sürüldü.

Öte yandan haberin detaylarında Benfica teknik direktörü Jorge Jesus'un, Otamendi ile Vertonghen'in corona virüsüne yakalanması nedeniyle alternatifinin azaldığı ve Ferro'yu göndermekte tereddüt ettiği  ifade edildi.

Takımda bu sezon az süre alan 23 yaşındaki stoper, yalnızca 6 karşılaşmada forma giydi.

FERRO KİMDİR?

26 Mart 1997 yılında Portekiz'de dünyaya gelen Francisco Reis Ferreira ya da bilinen adıyla Ferro, kariyerine Benfica altyapısında başladı.

.2019'da A takıma yükselen sağ ayaklı stoper, 1.92'lik boyuyla dikkat çekiyor. Genç futbolcunun kulübü ile olan sözleşmesi 2024'te sona eriyor.

Kaynak: Fotomaç