Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bir yandan şampiyonluk yarışını sürdürürken, diğer yandan da sezon sonunda kadrosuna katacağı isimler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sezon sonunda Marcelo Saracchi ile yollarını ayırmayı planlayan Sarı Kırmızılı takım için sürpriz bir sol bek iddiası ortaya atıldı.

Yunan medyasında yer alan haberlere göre; bu sezon Premier Lig'de istenen performansı sergileyemeyen Liverpool, toplamda 15 isimle yollarını ayıracak ve kadrosunda revizyona gidecek.

Bununla beraber teknik direktör Klopp'un, ayrılacaklar listesine yıldız ismi eklediği ve Galatasaray'ın kısa süre içerisinde transfer için İngiliz ekibinin kapısını çalacağı öne sürüldü.

Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen Kostas Tsimikas'ın, sezon sonunda Sarı Kırmızılı kulübün yolunu tutabilir.

Geçtiğimiz yaz Liverpool'a 13 milyon euro bedelle transfer olan Kostas Tsimikas, istenen performansı sergileyememiş ve gözden çıkarılmıştı.

KOSTAS TSIMIKAS KİMDİR?

12 Mayıs 1996'da Yunanistan'ın Selanik şehrinde dünyaya gelen ve tam adı Konstantinos Tsimikas olan yıldız futbolcu, sol bek pozisyonunda görev alıyor.1.79 boyundaki futbolcu, sol ayağını etkin bir şekilde kulanabiliyor.

Kariyerine Panserraikos U19'da başlayan Tsimikas, daha sonra Olimpiakos U19, Olimpiakos A Takımı, Esbjerg fB, Willem II ve Liverpool formaları terletti.

Tsimikas bu sezon toplamda 6 maça çıktı ve sadece 225 dakika sahada kalabildi.

Öte yandan Yunanistan U19 takımı ile 13 maça çıkan Tsimikas, U21'de 16 müsabakada forma giydi ve 2 gol üretti. Yıldız isim Yunanistan Milli Takımı ile 7 müsabakada rol aldı.

Kaynak: Fotomaç