Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da geçen sezon ve bu yılın en flaş isimleri arasında yer alan 28 yaşındaki futbolcu Ömer Bayram’a jest yapacak ve bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun kontratı yenileyeceği iddia edildi.

Bu sezon oynadığı 22 lig maçında 10 asistlik performans sergileyen ve 12 gol pası bulunan Başakşehir'in golcüsü Edin Visca’nın ardından ikinci sırada yer alan Ömer ile sezon biter bitmez masaya oturulacak.

Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Bayram'a 3 senelik yeni bir sözleşme sunulacağı öne sürüldü. Böylece Sarı Kırmızılı futbolcu, 2024’e kadar Galatasaray forması giyecek.

Ömer’in ücretine de yine teknik kadronun bilgisi ve onayı ile ciddi bir zam yapılacak.

Galatasaray'da ilk 11’in vazgeçilmez isimlerinden biri olan ve 400 bin euro (2 milyon 930 bin TL) ile takımda en az kazanan isim olan Ömer Bayram’a ciddi bir zam yapılacağı iddialar arasında.

Sarı Kırmzıılı kulüp Ömer ile yapacağı yeni sözleşmeyi TL üzerinden gerçekleştirecek ve ücretini de 10 milyon liraya çıkaracak. Yıllık garanti ücretini üçe katlayacak olan Ömer Bayram performansının mükafatını fazlasıyla almış olacak.

Kaynak: Super Haber