Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray'da gündem 10 numara transferi.

Hagi ve Popescu'nun Türkiye'ye geldiği bir dönemde Sarı Kırmızılı kulüp ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Nicolae Stanciu için Slavia Prag'la temas halinde olduğu ifade edildi.

Çekya'nın sport.cz sitesinde yer alan haberde, "Fortuna Ligi başlamadan önce son şampiyona zarar verecek bir transfer spekülasyonu su yüzüne çıktı. Türk kulübü Galatasaray Stanciu ile ilgileniyor. Slavia kilit oyunculardan birini kaybedebilir" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, Rumen orta saha için iki kulübün müzakere halinde olduğu dile getirilirken "Slavia Prag, Çek liginin en iyi yabancıları arasında yer alan Stanciu için 8 milyon Euro talep etti. Ancak bu rakam fazla bulundu ve pazarlıklar devam ediyor" ifadesi kullanıldı.

22 lig şampiyonluğuna sahip olan Galatasaray'ın, geçmişte de Rumen orta saha oyuncusuyla ilgilendiği de haberin detaylarında yer aldı.

Öte yandan 28 yaşındaki futbolcu için Leeds United'ın da devreye girebileceği belirtiliyor.

Romanya'da Alba Iulia, Vaslui ve Steaua Bükreş formaları giyen Nicolae Stanciu ardından Anderlecht, Sparta Prag ve Ahli'nin yolunu tuttu. Yarım sezon sonra Suudi Arabistan'dan da 4 milyon Euro'ya yeniden Prag'a döndü.

Nicolae Stanciu için nabız yoklayan Galatasaray'ın gündemindeki diğer orta sahanın ise Yacine Adli olduğu öne sürülüyor.

Bordeaux'un küme düşürülmesinin ardından sarı-kırmızılı ekip, 20 yaşındaki yıldız adayının da peşine düşerken bu durum Fransa ve Cezayir'de ilgi gördü.

Cezayir'den Le Buteur gazetesi, "Fatih Terim'in Galatasaray'ı, Adli'yle yakından ilgileniyor" ifadelerini kullanırken, FootMercato ise, "Fatih Terim'in Adli'ye ilgisi yeni değil. Terim, PSG'de geçirdiği süre boyunca da genç Cezayirli'yi takip ediyordu" bilgisini paylaştı.

Kaynak: Fotomaç