Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı.

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın genç yeteneğini kiralık olarak renklerine bağlamak istediği öne sürülen Galatasaray, Werder Bremen'den Eren Dinkçi'yi de listesine aldığı iddia edildi.

Yabancı sayısının düşürülmesinin ardından altyapısını güçlendirmek isteyen Sarı Kırmızılı takımın, 18 yaşındaki golcü için Alman takımıyla görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Werder'in altyapısında forma giyen Eren, U19 Milli Takımı'na çağrılmıştı.

18 yaşındaki futbolu için Almanya U-20 Milli Takımı'nın teknik direktörü Manuel Baum'un çok istekli olduğu ve genç futbolcunun Almanya'da forma giymesi için sürekli görüşme halinde olduğu belirtiliyor.

Öte yandan, hücum bölgesinde hem kenarlarda, hem de ileri uçta forma giyen ve gol yollarındaki etkili oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Dinkçi'yi Serie A ekiplerinden Juventus'un da kadrosuna katmak istediği çıkan haberler arasında.

Almanya'dan Stuttgart, Hollanda'dan ise Feyenoord genç oyuncunun diğer talipleri.

Kaynak: Fotomaç