Süper Lig'in 12. haftasını bay geçen Süper Lig devi Galatasaray, zirve yarışındaki ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle avantaj yakalarken, bir yandan da transfer için çalışmalarını hızla sürdürüyor..

Bu bağlamda deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim yönetiminde kadroya dahil edilecek isimler için çalışmalarını yürüten sarı-kırmızlılar, Monaco'da istenmeyen adam ilen edilen Nijeryalı oyuncu Onyekuru'yu listenin en üstüne yazmıştı..

Daha önce Galatasaray ile şampiyonluk da yaşayan genç oyuncu Onyekuru'nun sarı kırmızılılara transferine sıcak baktığı bilinirken, Cimbom'a dişli bir rakip çıktı..

Belçika basınında yer alan bilgilere göre o kulüp, Galatasaray ile beraber 23 yaşındaki kanat oyuncusu Onyekuru için amansız bir transfer yarışına girmeye hazırlanıyor....

ONYEKURU'YA RESMİ TEKLİF GELİYOR
Voetbal24'ün konu ile ilgili aktardığı bilgilere göre 23 yaşındaki Henry Onyekuru için Monaco'ya, Belçika temsilcisi Anderlecht teklif götürecek..

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre daha önce Eupen'de oynaması ve ligi yakından tanıması Onyekuru için en büyük avantaj olarak değerlendiriliyor..

OCAK'TA AYRILACAK
Ara transfer döneminde Fransa ekibi Monaco'nun yollarını ayıracağı ve Niko Kovac'ın da takımında istemediğini aktardığı Onyekuru'nun kulübüyle olan bağını kestiği ifade edildi..

Bununla beraber Anderlecht yöneticilerinin kısa süre içerisinde Onyekuru için girişimlere başlayacağı kaydedildi..

MONACO İLE İYİ İLİŞKİLERİ VAR
Öte yandan Anderlecht yönetiminin Monacolu kurmaylarla oldukça sıcak bir ileşiminin olduğu yazıldı..

Onyekuru, bu sezon toplamda 4 maça çıkarken 1 asist üretmiş ve 139 dakika sahada kalmıştı..

Kaynak: Fotomaç