Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündem yine Famara Diedhiou.Galatasaray, Fransa 2. Lig’inde Clermont forması giyen Famara Diedhiou için bir kez daha teklif yaptı.

TWITTER'DAN BEĞENİYOR
Sporcope'un haberine göre; 23 yaşında 1,92 boyunda olan ve Drogba'ya benzetilen Senegalli golcü sarı-kırmızılı takıma gelmeye razı. Hatta Twitter’da şimdiden Galatasaray paylaşımlarını beğenmeye bile başladı.

DENİZLİ'NİN GENÇ GOLCÜ ISRARI
Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli Antalya’da düzenlediği basın toplantısında Fransa Ligi’nden genç bir forvet istediklerini ve alamadıklarını açıklamıştı. Sarı-kırmızılı takım Clermont’un Senegalli golcüsü Famara Diedhiou’ya teklif yapmıştı. Ancak teklif kabul görmemişti. Galatasaray bu transferden vazgeçmedi. Fransız kulübüne yeni bir teklif daha yapıldı.

2. KEZ TEKLİF YAPILDI
Golcü arayışlarına devam eden Galatasaray, Fransa 2. Lig’i takımlarından Clermont’un Senegalli golcüsü Famara Diedhiou için ikinci kez girişimde bulundu. Clermont’ta kiralık oynayan ve bonservisi Sochaux’da olan 23 yaşındaki dev golcü için Galatasaray yönetimi bu kez daha ısrarcı. İlk teklifi kabul edilmeyen Sarı-kırmızılı yönetim Fransız kulübüne 2. teklifi yaptı ve beklemeye başladı. Fiziği ve oyun stili ile Drogba'yı andıran genç golcü için Galatasaraylı taraftarlar da sosyal medyada çok olumlu mesajlar yazıyorlar.

Kaynak:Kralspor