Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile birlikte şampiyonluk yarışı veren sarı kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim gelecek sezonun planlamasını da ihmal etmiyor. Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Fatih Terim, transferde Akram Afif'i listesine aldı. 

Galatasaray için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Henry Onyekuru'nun Everton'a dönecek olması nedeni ile sarı kırmızılı takımda Fatih Terim transfer arayışlarına başladı. Fatih Terim'in önüne gelen son isim ise Akram Afif oldu.

Bu sezon Al Saad'da forma giyen ve göstermiş olduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Akram Afif'in bonservisi İspanyol ekibi Villarreal'de bulunuyor. Galatasaray yönetiminin İspanyol ekibi ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Akram Afif için temaslara başlaması bekleniyor.

Akram Afif kimdir?

Katar'ın Al Saad takımında forma giyen Akram Afif bu sezon Katar Ligi'nde 14 gol, 13 asist ile oldukça dikkat çekici bir performans sergiledi. Al Saad'ta kiralık olarak forma giyen 22 yaşında olan Akram Afif'ın bonservisi İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal'de bulunuyor.





Kaynak:Futbol Arena