Galatasaray Kulübü'nün olağan genel kurulunda Mustafa Cengiz'in yeniden başkan seçilmesinin ardından yönetim rahatlarken, transfer için de vakit kaybetmeden harekete geçiliyor. Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak için çalışmalarına hemen başlayan idarecilerin bu hafta düğmeye basacağı öncelikle Nagamoto'nun durumunu çözdükten sonra transfere yöneleceği bildirildi.

3 MİLYON EURO

Japon oyuncunun bonservisini almayı planlayan kurmaylar İnterli yetkililerle bir görüşme yapacak. La Gazzetta Dello Sport da dünkü haberinde bonservisi İnter takımında bulunan Yuto Nagatomo için Galatasaray'ın 3 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı. Yönetim transferi çözer çözmez diğer isimlere yönelecek.

BASTİEN'İ İSTİYORLAR

Öncelikle Everton'da sorun yaşayan ve Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu ileri sürülen Oumar Niasse ile görüşülecek. Sarı-kırmızılıların futbolcuya yeşil ışık yaktığı ve Gomis ile beraber oynaması için haber yolladığı öğrenildi.
Niasse ile birlikte orta saha için de atağa kalkacak olan Cim Bom, Chievo'nun 21 yaşındaki yıldızı Bastien için nabız yoklayacak.
İtalyan Sportavellino sitesi 5 milyon Euro bonservis bedeli bulunan oyuncu için Galatasaray'ın ısrarcı olduğunu öne sürdü.

KALMAYI İSTİYORUM

Bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında sergilediği başarılı performansla takımının şampiyonluğunda büyük katkı sahibi olan Garry Rodrigues, Yunan basınına konuştu. Yıldız futbolcu geleceğiyle ilgili "Diğer kulüplerin bana olan ilgisi hakkında birçok söylenti olduğunu duyuyorum. Ben Galatasaray'da kalmak istiyorum. Burada çok mutluyum. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız ve tamamen Galatasaray'da odaklandım" diye konuştu.

CENGİZ'DEN MESAJ VAR

Galatasaray Kulübü'nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz, camiaya mesaj yolladı.
"Ortaya çıkan sonuç asla diğer adayları ezici ve üzücü bir sonuç değil. Tam tersine üzerimizdeki yükü azami derecede artırdı" diyen Cengiz, "Ben güç zehirlenmesine, zafer sarhoşluğuna karşı olan bir insanım" diye konuştu.