İşte Galatasaray başkan adayı Ozan Korkut'un açıklamalarından bazı başlıklar;

"Son yıllarda yaşananlar, kulübümüzün marka değerinin düşmüş olması, tek adam yönetimleri, sportif başarıszlıklar ve mali tablo bizi buna itti.Ocak ayında hiç anlayamadığımız bir seçim kararı alındı. Biz mayıs için hazırlanıyorduk. Sonuçta hepimiz global şirketlerin yöneticisi veya sahipleriyiz. Bir anda tüm hayatımızı değiştiremezdik.
Ekip arkadaşlarım tamamen, kim nerede neyi iyi yapabilir düşüncesiyle, liyakat usulüyle seçilmişlerdir. Ben bu ekibin lideriyim 'gelin benimle çalışın' anlayışı yok. Ekibimiz lider olarak beni seçti.

Galatasaray'da fesattan beslenenler ve gerçek Galatasaraylılar şeklinde iki oluşum var.

Ekip arkadaşlarımın tamamı alanında eksper insanlar. Hepsi Galatasaray'a hizmet etmek istiyor, hiçbirinin bu göreve ihtiyacı yok. Bir basketbolcu olarak all-star diyebilirim ekibim için.

Herkes çıksın kendi farklılığını ortaya koysun. Biz kendimizi iyi biliyoruz. Yola çıktığımız herkes dava arkadaşlarımız.

Basketbol takımında olduğum zamanlarda, Bursa'da kırık dökük bir otele gitmiştik. Sonra Özhan Ağabey, geldi. Galatasaray burada mı ağırlanır dedi ve bizi o dönemin en iyi oteline götürdü. Gözlerinde Galatasaray'ı gördüm. Beni motive eden olaylardan biridir.

Özhan Ağabey de hataları olan biridir tabii ki ama hiç kötü niyeti olduğunu sanmıyorum.

Beni diğer etkileyen olay da Metin Oktay'ın Ali Sami Yen'e getirilen cenazesini taşımamdı. 4 sporcu seçilmişti, cenazeyi taşımak için... Onlardan biri de bendim.
Fatih Terim ve aslanları bizi uçurumun dibinden almışlardır. Bu şansı değerlendirmek lazım. Şampiyonluk sayesinde kulübe gelen nakit akışı var. Bunlar iyi değerlendirilmesi gereken bütçeler.

Fatih Terim'in yaşattığı başarılarda pay yarışına girmemek lazım.

Galatasaray hesap vermez, hesap sorar

Fenerbahçe'yi basketbolda ülkemize yaşattığı başarıdan dolayı tebrik ediyorum"