UEFA'nın FFP kıskacı yüzünden yaz transfer dönemini durgun geçiren Galatasaray'da ilk hedef ocak ayında takımın eksiklerini kapatmak..

Ocak ayında yapılacak bu transfer harekatına bütçe yaratmak için üç isimle yolların ayrılması planlanırken transfer edilmek istenen oyuncular listesinin başında da 3 yıldız futbolcunun olduğu gelen bilgiler arasında..

YOLCU 1

Sofiane Feghouli - Galatasaray'ın en yüksek maaş alan oyuncusu konumundaki Feghouli, vurdum duymaz tavırları ile Fatih Terim'in gözünden düşeli uzun zaman alıyor. Son haftalarda forma bulmasının en büyük nedeni olaraksa oyuncunun satışı için parlatılmak istenmesi gösteriliyor.
.
Feghouli, Galatasaray forması ile bu sezon 8 maça çıkarken gol ya da asist katkısında bulunamadı..

YOLCU 2

Younes Belhanda - Fatih Terim, her ne kadar Belhanda'dan memnun olduğunu söylese de oyuncunun vurdum duymaz ve disiplinsiz tavırları bardağı taşırmış konumda. Taraftar ile de bağı kopan Belhanda'dın Körfez ülkelerine satılmasına kesin gözü ile bakılıyor.
.
Belhanda, sarı kırmızılı forma altında bu sezon 10 maça çıkarken 3 asist katkısında bulundu..

YOLCU 3

Maicon - Brezilyalı stoper, Galatasaray'da bir türlü istenilen form düzeyine ulaşılabilmiş değil. Belhanda ve Feghouli'nin aksine takım ile bağı daha kuvvetli olsa da hala transfer piyasında değer bulabiliyorken Körfez ülkelerine satılması bekleniyor.
.
Maicon, bu sezon G.Saray forması altında 11 maça çıkarken 1 gol 1 asist katkısında bulundu..

GELEN 1

Oumar Niasse - Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu yıldız oyuncu ile ocak ayında imzalamasına kesin gözü ile bakılıyor. Everton'da forma şansı bulamayan Niasse'nin de Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Niasse bu sezon Everton forması ile 6 maça çıkarken 1 asist katkısında bulundu..

GELEN 2

Cesc Fabregas - Galatasaray'ın ocak ayındaki transfer bombası! Chelsea ile sezon sonu sözleşmesi bitecek yıldız oyuncunun, G.Saray'dan gelen teklife sıcak baktığı ancak bu transferin önündeki tek engelin Fabregas'ın Türkiye'de yaşamak istemeyen eşi olduğu konuşuluyor.
.
Fabregas bu sezon Chelsea forması ile 4 maça çıkarken gol ya da asist katkısında bulunamadı..

GELEN 3

Gary Cahill - Yıldız stoper, yaz transfer döneminden beri Galatasaray'ın gündeminde. Forma için savaşmak adına Chelsea'de kalan İngiliz oyuncunun da Sarri'nin tercihleri sonrası Galatasaray'da oynamaya sıcak bakmaya başladığı ifade ediliyor.
.
Yıldız oyuncu bu sezon Chelsea forması ile sadece 201 dakika görev alabilirken gol ya da asist katkısında bulunamadı..


Kaynak:Fotomaç