Juventus ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kwadwo Asamoah için İtalyan kulübüyle anlaşma sağlandı. Cim-Bom, bonservisi için 2.5 milyon euro vermeyi kabul ederken, futbolcu da prensip olarak “Evet” dedi ancak son karar için eşine danışacağını söyledi.Bu sezon transferin en hızlı kulübü Galatasaray, Gomis, Belhanda ve Maicon'un ardından dördüncü transferini de bitirmek üzere… Sarı-kırmızılılar, orta saha ve sol bek sorununu gidermek için Juventus'un Ganalı futbolcusu Kwadwo

Asamoah ile anlaştı.
Asamoah, hem sol bekte hem de orta sahanın sol bölgesinde görev yaparak takıma çok yönlü hizmette bulunabiliyor. Bu da teknik direktör Igor Tudor için büyük bir avantaj olarak görülüyor. Hırvat teknik adamın da, çok yönlü ve mücadeleci futbolundan dolayı Asamoah'ta çok ısrar ettiği belirtildi.

İtalyan kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu için Juventus, Galatasaray'a olumlu cevap verdi. Sarı-kırmızılıların, 2.5 milyon euro karşılığında bu transferi bitireceği ifade edildi. Futbolcu da Galatasaray'a prensipte “evet” dedi ama son kararı vermek için eşine danışacağını bildirdi. Ganalı oyuncunun eşinin hamile olduğu bu nedenle onun görüşlerine çok önem verdiği ifade edildi.