Eren Derdiyok ve Fernando takıma katılırken, Nagatomo da milli arada fiziksel açığını kapatacak. Maicon ve Feghouli'yi Kayseri'de geri kazanan Fatih Terim'in sakat oyuncuların dönüşüyle kadro alternatifi çoğaldı. Yönetim de Beşiktaş ve Başakşehir deplasmanları öncesi elini cebine attı.


TOPLAMDA 345 MİLYON TL ÖDEMEYE ULAŞILDI

Çarşamba günü takıma 5.5 milyon Euro ödeme yapıldığı ortaya çıktı. Alacakları büyük ölçüde sıfırlanan futbolcuların morali iyice yerine gelirken, Florya'da huzur sağlandı. Sarı-kırmızılı kulübün Ocak ayında UEFA'ya borçsuzluk kağıdı göndereceği öğrenildi. Bu arada Mustafa Cengiz'in başkanlık döneminde futbol takımına gecikmiş ve biriken 345 milyon TL para ödendi. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak şahsi kefaletini verdi ve Factoring firmalarından alınan kredileri sıfırladı. Bu arada Başkan Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamalar nedeniyle 3. kez PFDK'ya sevk edildi.


TUDOR: 57-TERİM: 66

Fatih Terim, G.Saray'daki 4. döneminde selefi İgor Tudor'u ligde çıktığı maç sayısında yakaladı ve 9 puan fark attı. Hırvat hoca yönetiminde 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında ligde toplam 30 maç oynayan Aslan, 18 galibiyet-3 beraberlik-9 yenilgi ile 57 puan topladı. Tudor'dan koltuğu devralan Terim ise son iki sezondaki 30 maçta 21 galibiyet-3 beraberlik-6 yenilgi ile 66 puan elde etti. Sarı-kırmızılı takım Tudor döneminde hiç derbi kazanamadı ve Başakşehir'den iki kez fark yedi. Trabzon, Başakşehir ve Beşiktaş'ı yenen, Fenerbahçe ile iki kez berabere kalan Terimli Galatasaray tek derbi yenilgisini Trabzon'da yaşadı.

Kaynak: Sabah