Süper Lig sonuncusu Çaykur Rizespor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayan Galatasaray için alarm zilleri çalıyor... Artık taraftarın sabrı da taşmaya başladı... Kendi sahasında sevinmeyi unutan sarı-kırmızılılar, ligde 4 toplamda da 5 maçtır evinde kazanamıyor.

Şampiyonlar Ligi ilk maçında L. Moskova'yı 3-0 devirdikten sonra Avrupa'da kupa hayalleri kurulurken şimdi oluşan tablo sarı-kırmızılı camia için üzüntü verici. Hem skor hem de oyun olarak büyük düşüş yaşayan geçen yılın şampiyon takımı, Moskova galibiyetinde sonra oynadığı 15 maçta, sadece 4 galibiyet alabildi. Bu galibiyetlerden biri de Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü'ne karşı.

SON 30 DAKİKA İPTAL

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de koşu kalitesi çok düşük olan Galatasaray'ın fiziksel sıkıntısı müsabakaların gol verilerine bakıldığında da tablo olarak da karşımıza çıkıyor. Son 15 resmi maçta sadece 4 defa kalesini gole kapatabilen Cimbom, toplamda 18 gol yedi. Galatasaray'ın yediği 14 gol karşılaşmaların ikinci yarısında. Bu gollerin 9'u da 60'dan sonra yani son 30 dakikalık dilimde.

Sarı-kırmızılılar maçların sonunu getiremiyor ve takım olarak büyük bir düşüş yaşıyor. Buna bağlı olarak Fenerbahçe, Konya ve son olarak Rize önünde öne geçilmesine rağmen bırakın galibiyeti bir puan bile zor kurtarıldı desek yeridir.


Kaynak:Türkiye