Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında yarın sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. 

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

Ligde çıktığı 23 maçta 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan Galatasaray, 48 puan topladı. Sarı Kırmızılı ekip, haftaya aynı puanda olduğu Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin averajla önünde lider girmeyi başardı.

Kasımpaşa ise 23 müsabakada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet gördü.

Lacivert Beyazlı takım, topladığı 26 puanla 13. sırada yer aldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Kasımpaşa 1-0 galibiyetle tamamlamıştı.

TFF karşılaşmanın saatinde değişikliğe gitti.

Kulüpler, daha önce 19.00'da oynanacağı açıklanan müsabakanın saatinin İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle erkene alınmasını talep etti. Türkiye Futbol Federasyonu de bu talep üzerine karşılaşmayı 16.00'ya aldı.

GALATASARAY'DA 5 EKSİK

Sarı Kırmızılı takımda 5 futbolcu farklı nedenlerle yarınki maçta forma giyemeyecek.

Yaşadığı sakatlığın ardından tedavi ve adaptasyon süreci devam eden Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli ile Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Uruguaylı sol bek Saracchi takımı yalnız bırakacak.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Halil Dervişoğlu, karantina ve takip süreci devam ettiği için kadroda yer alamayacak. Cezalı olan kaptan Arda Turan ile Oğulcan Çağlayan da bu karşılaşmada sahaya çıkamayacak.

Öte yandan Galatasaray'da Faslı futbolcu Belhanda ve Christian Luyindama, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımda bu futbolcular yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 26. hafta oynanacak olan Alanyaspor maçında forma giyemeyecek..

Kaynak: Fotomaç