Galatasaray, İtalyan ekibine 22 yaşındaki Portekizli oyuncuyu kiralamak için başvurmuş ve Milan'ın cevabını beklemeye koyulmuştu. Müjdeli haber Sportface yazarı Matteo Mosciatti'den geldi..

Mosciatti, Milan'ın Porto'dan 38 milyon euro'ya transfer ettiği genç yıldızın Galatasaray'a gitmesini beklediklerini söyledi..

HİGUAİN'İ TRANSFER EDECEK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Matteo, "Önümüzdeki günlerde Milan'ın Andre Silva için Galatasaray ile anlaşmasını bekliyoruz. Juventuslu Gonzalo Higuain'in Milan'a gelme durumu var, o zaman zaten Andre Silva ve Kalinic'in takımdan ayrılması gerekecek..

Higuain ile görüşmelerin oldukça ilerlediğini biliyoruz. Bu durumda da Andre Silva'nın kiralık olarak Galatasaray'a transferi her an gerçekleşebilir" diye konuştu. Bu açıklama sarı-kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırdı..

B PLANI MUSA BARROW

Galatasaray transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, bonservisi elinde olan ya da kiralık kadrosuna katabileceği isimlerle irtibata geçmeye devam ediyor..

Andre Silva'yı kiralayarak taraftarlarını coşturmak isteyen yönetimin, alternatif olarak Atalanta'dan Musa Barrow ile de ilgilenmeye başladığı bildirildi. Scout ekibi tarafından keşfedilen 19 yaşındaki genç yetenek, teknik ekipten de onay alırken, transfer için görüşmelerin başladığı öğrenildi.

OPSİYON ALINACAK

6 milyon Euro piyasa değeri bulunan Barrow satın alma opsiyonu ile birlikte kiralanacak..

1.83 boyundaki 1998 doğumlu Musa Barrow geçtiğimiz sezon Atalanta'nın U19 takımında çıktığı 18 maçta 23 gol attı. Barrow, A takımla çıktığı 12 Serie A maçında ise 3 gol, 1 asistle oynadı.




Kaynak:Fotomaç