Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın ilan edilen Koronavirüs sonrasında aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluğa havlu atan Süper Lig ekibi Galatasaray, yeni sezon kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürürken bir iddia da İspanya’dan geldi...

Ülkenin önde gelen medya kuruluşlarından olan AS Gazetesi, Sarı-Kırmızılı takımın lig bitinci üç yıldızıyla vedalaşacağını iddia etti.

İspanyol basını kaynaklı haberde; “Ekonomik yapısı bozuk olan Galatasaray, yüksek ücret alan oyuncuları Radamel Falcao, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli’yi satmaya çalışıyor” ifadelerine yer verildi.

Akşam'da yer alan habere göre; İspanyol basını, Kolombiyalı golcüye ise ayrı bir parantez açtı ve El Tigre’nin sakatlıklarına dikkat çekerek, “Galatasaray’ın Falcao’yu satmak istemesinin ana nedeni aldığı yüksek maaşın ötesinde sürekli sakatlanması ve takımı yalnız bırakması” ifadeleri kullandıldı.

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Falcao, sezon başından bu yan tüm kulvarlarda toplamda 23 maç kaçırdı. Kolombiyalı golcü forma giydiği 22 mücadelede ise 11 gol 1 de asistlik performans sergiledi. 2 maçta bir skora katkı sağladı.

Sarı Kırmızılı kulübün Radamel Falcao’yu satmak istemesinin ardından bir iddia yıldız oyuncunun memleketi Kolombiya’dan geldi.

expalica.co'ya göre El-Tigre, MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami’yle görüşüyor.

ABD ekibinin dünyaca ünlü bir yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürülen haberde; listenin ilk sırasında Radamel Falcao’nun olduğu belirtildi.

Haberin detaylarında; Beckham’ın takımının Falcao’ya yıllık 6 milyon dolardan fazla bir ücret önerdiği de ifade edildi.

Kaynak: Mynet Spor