BİR TÜRLÜ OLMUYOR


Diagne ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını söylerken, bu performansın sürmesi halinde yeni sezonda Galatasaray'ın forvet hattında nasıl bir değişim olacağı merakla beklenmeye başlandı. Hem Diagne hem de Mitroglou'dan verim alamayan Galatasaray, sezon sonunda forvet konusunda da yeni bir adım atabilir. 

DIAGNE ÇOK GERGİN

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Mehmet Demirkol ise, "Diagne, antrenmanda rahat, maçta gergin. Bunun tam tersi olması lazım. Diagne'yi tedavi etmek lazım, buna taraftarın da katkı sağlaması gerekir. Diagne, Kasımpaşa'daki performansını tekrarlarsa Galatasaray zengin olur" dedi. 


 
FATİH TERİM'DEN RİCA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından yaptığı basın toplantısında "Taraftarımızdan bir ricada bulunmak istiyorum. Çabalarını, fedakarlıklarını en çok anlayanlardan biriyim ancak onlara çok ihtiyacımız var. Özellikle oyuncularımızın. Üzerinde Galatasaray forması olan herhangi bir futbolcuya ne ıslıkla ne sözle bir ceza vermesinler. Bu bize yakışmıyor. Bazen 2'ye 8 oluyoruz. Oyuncu nereye gidecek? Son zamanlarda böyle bir enteresanlık oldu. Rica ediyorum, bize yakışmıyor" diyerek taraftarları sakin olmaya davet etti.



Kaynak:Sporx