Sarı-Kırmızılı yönetim, transfer dönemi kapanmasına rağmen çalışmalara devam ediyor. İşte olumsuz rapor verilen ve takımdan gönderilmesi kararı alınan iki futbolcunun yeni adresleri...

Hırvat teknik adam Igor Tudor'un kararıyla Galatasaray, yeni sezon planlarında düşünmediği Nigel de Jong'la yollarını devre arasında kesin olarak ayırıyor.

Hollandalı'nın menajeriyle yapılan görüşmeler sonunda uzlaşma sağlandığı belirlendi. A Takımla idmanlara çıkmayan futbolcu Ocak ayına kadar U21 takımıyla çalışacak

DE JONG DC UNİTED İLE ANLAŞTI

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan De Jong'un Ocak ayından sonraki ücretini ödemeyecek. Sarı-kırmızılı yönetim buna karşılık oyuncuyu da DC United'a bedelsiz olarak gönderecek.

Nigel de Jong, Sneijder’in de tavsiyesiyle geçtiğimiz yıl sarı-kırmızılı ekibe transfer olmuştu ve çıktığı 24 maçında 1 gol atmıştı fakat performansıyla bekleneni verememişti.

DONK YİNE İSPANYA'YA GİDECEK

Kadroda düşünülmeyen isimlerden diğer bir Hollandalı Donk da devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacak. Önlibero, stoper ve sağ bekde oynayabilen 1,92'lik oyuncu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Real Betis'te forma giymişti.

31 yaşındaki Ryan Donk’un yine büyük bir ihtimalle İspanya’ya gideceği öğrenildi. Galatasaray yönetimi, De Jong gibi Donk için de herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyecek.