Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Akhisarspor maçında kendisini iyi hissetmediği için kadroya alınmayan Galatasaraylı Mbaye Diagne'nin sosyal medyadan aldığı mesajlar nedeniyle olumsuz etkilendiği iddia edildi. Senegalli futbolcunun bu nedenle Akhisarspor maçının kadrosuna alınmadığı ve psikolojik olarak sıkıntı yaşadığı belirtildi. 
 
Hürriyet'in haberine göre, Akhisarspor maçı öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara tehdit ve hakaret içerikli mesajların atılması Diagne'yi olumsuz etkiledi. Oyuncusunu anlayıp, korumak isteyen Fatih Terim de kamp kadrosuna Senegalli oyuncuyu yazmadı. Yıldız oyuncu tepkilerden çekindiği için Türk Telekom Stadı'na gelmedi.

SAÇINI KESTİRDİ

Diagne, birçok taraftarın saç şeklini eleştirmesi üzerine saçlarını kestirerek imaj değişikliğine gitti. Diagne'nin eşi, sosyal medya üzerinden bu değişikliği duyurdu. Golcü futboclu da, "Kendime inanıyorum. İnşallah yakında hepimiz mutlu olacağız" mesajını paylaştı.

Ryan Donk - Fatih Terim görüşmesi

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in galibiyet adına oyuna sürdüğü Donk, yine hocasını haklı çıkardı. Tecrübeli teknik adam Antalyaspor deplasmanında 0-0 giden maçta Donk'u sahaya sürmüş ve Hollandalı 3 puanı getiren golü atmıştı.