Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ses getirecek bir kadro oluşturmak isteyen Cimbom'un önceliği eldeki yıldızları tutup yanına takviye yapmaktı.

Ancak geçen sezon gösterdiği performansın ardından Çin'den ciddi teklifler alan Bafetimbi Gomis'in takımda kalması oldukça zor gözüküyor.

Bafetimbi Gomis'in maaş zammı talebine olumsuz yanıt veren yönetim, Fransız yıldızın bonservisini 10 milyon euro olarak belirledi.

HEDEFDEKİ İSİM DÜNYA YILDIZI

Gomis'in Çin'den aldığı tekliflerin ardından birçok isim gündeme geldi. Özellikle Mario Balotelli'yle Sarı-Kırmızılı yönetimin ciddi şekilde ilgilendiği ve oyuncuyla pazarlıklara başlandığı öne sürülmüştü. Ancak Cimbom'un asıl hedefinin çok farklı olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın hedefinde tek bir isim var; o da Monaco'nun Kolombiyalı dünya yıldızı Radamel Falcao

Gomis, Çin'e giderse Falcao da Galatasaray'a gelecek.

MİLAN'I REDDETTİ

Manchester United ve Chelsea maceralarının ardından yeniden Monaco'ya dönen ve son iki yılda Fransa'da önemli işlere imza atan Kolombiyalı oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'yeni bir macera' istediğini belirtmişti.

Bu açıklamanın ardından Milan, Falcao için girişimlere başlamış ancak İtalyan ekibi Şampiyonlar Ligi'ne gidemediği için Kolombiyalı bu teklife sıcak bakmamıştı.

Galatasaray Devler Ligi kozuyla Falcao'yu ikna etmeye yakın.




Kaynak:Güneş