Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Kolombiyalı oyuncu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırkenSarı Kırmızılı takım, Falcao'yu satarak hem maliyetinden kurtulmak istiyor hem de para kazanmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde eski takımı Atletico Madrid ile ismi anılmaya başlayan Radamel Falcao için belirsizlik sürerken, geçtiğimiz günlerde Sarı Kırmızılı takımın çalıştırıcısı Fatih Terim, Kolombiyalı golcü ile alakalı açıklamalarda bulunmuştu.

Terim, sakatlıklar nedeniyle birçok maçı kaçıran Radamel Falcao'nun önemli bir marka olduğunu, vereceği her karara saygı duyacaklarını söylerken şu ifadeleri kullanmıştı;

"Hem karakterli bir futbolcu hem de iyi bir insan. Faydalı olamadığı ve talihsizlikler yaşadığı için herkesten fazla rahatsız olduğunu biliyorum ve buna inanıyorum"

"Falcao, oynasa da oynamasa da bizim kıymetli oyuncularımızın başındadır"

Falcao'nun şimdiye kadar hiç resmi teklif almadığı, Galatasaray yönetiminin Kolombiyalı yıldızın sözleşmesini feshetmek istediği ancak anlaşmaya varılamadığı öne sürülürken, flaş bir gelişme yaşandı.

Amerika MLS ekiplerinden David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin en ciddi talipli konumunda bulunduğu bilinirken, Falcao için Galatasaray yönetimden de oyuncuya flaş bir talepte bulunacağı öne sürüldü.

33 yaşındaki oyuncuyu elden çıkarmak isteyen Sarı Kırmızılı yönetimin, Kolombiyalı yıldız ile görüşeceği ve ABD'den gelecek teklifi kabul etmesini isteyeceği belirtiliyor.

Öte yandan Falcao'nun bu talebe nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu.

Yıldız futbolcu, Galatasaray ile şu ana kadar Spor Toto Süper Lig'de 24 maçta forma giyerken, 15 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fotomaç