İspanya'nın önde gelen radyosu Cadenaser'in öne sürdüğü iddiaya göre, devre arasında acil forvet transferi yapmak için kolları sıvayan ve Cavani için uzun süre zemin yoklayan La Liga ekibi Atletico Madrid'e Galatasaray'ın oyuncusu Radamel Falcao'yu önerildiği ifade edildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Menajer Jorge Mendes'in acil durum planı çerçevesinde La Liga ekibine 34 yaşındaki Kolombiyalı golcüyü önerdiği ancak transfer için bonservis bedeli ödemek istenmemesinden dolayı transferin gerçekleşmediği haberin detaylarında yer aldı.

Öte yandan Mendes'in Galatasaraylı futbolcu Falcao önerisinin kabul edilmemesinin bir başka sebebinin de Kolombiyalı yıldızın aldığı yüksek maaş olduğu belirtildi. Atletico Madrid'in Falcao transferine yoğunlaşmamasının sebebinin ise eski oyuncusu Carrasco'da yaşanan transfer kolaylığı olduğu öne sürüldü.

Atletico Madrid bilindiği gibi forvet takviyesi için arayışta olduğu Ocak ayı içerisinde Edinson Cavani'yi renklerine bağlamaya çalışmış ancak oyuncuyla anlaşmalarına rağmen Ligue 1 ekibi PSG'nin yüksek bonservis istemesi sebebiyle bu transferden vazgeçmişti. Atletico Madrid acil durum planı olarak eski oyuncusu Belçikalı Yannick Carrasco'yu bonservis bedeli ödemeden ve düşük de bir maaş ödeyerek kadrosuna katıp bu sorunun çözebilmeyi seçmişti.

Kaynak: Super Haber