Süper Lig ekibi Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde herkesin merak ettiği konu forvet mevkisinde hangi oyuncunun forma giyeceğiydi. Sarı Kırmızılı ekipte  Radamel Falcao ile Andone'nin yaşadığı sakatlık sürecinde Galatasaray'ın gol yükünü çeken ve bu sezon 10 gollük performans sergileyen Adem Büyük'ün, Fenerbahçe derbisinde formayı hak ettiği düşünülüyordu.

Futbol Arena'da yer alan habere göre Yeni Malatyaspor mücadelesinde Adem Büyük ile başlayıp Falcao'yu hamle oyuncusu olarak sahaya süren deneyimli teknik adam Fatih Terim'in, tercihi merak konusuydu. Sarı Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, Kadıköy'de oynanacak olan derbide Falcao'ya ilk 11'de forma verecek.

Sarı Kırmılıların 66 yaşındaki teknik adamı, Konyaspor mücadelesinde sakatlık geçiren ve ligde 3 maçtır 11'de forma şansı bulamayan Radamel Falcao'yu Fenerbahçe'ye karşı sahaya sürecek. BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında 81.dakikada oyuna giren ve 10 dakikalık bölümde Galatasaray'ın 3 pozisyona girmesinde pay sahibi olan Falcao'nun performansı da formayı kapmasında etkili oldu.
Antrenmanlarda da son derece istekli olan Sarı Kırmızılı Kolombiyalı golcü 3 hafta sonra ilk 11'deki yerini Adem Büyük'ten alacak.

Kaynak: Mynet Spor