Sezonun ikinci yarısında ligde fire vermeyen ve toplamda 5 maçlık galibiyet serisi olan Galatasaray’da hedef, 6’da 6 yapmak... BtcTurk Yeni Malatyaspor’u bugün saat 19.00’da ağırlayacak olan Sarı Kırmızılı ekip, rakibini  mağlup edip sonraki hafta Fenerbahçe deplasmanına moralli çıkmak istiyor. Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim ise oyuncularından sadece Yeni Malatyaspor mücadelesini düşünmelerini istiyor. Florya’da maç toplantısı yapan Sarı Kırmızılı teknik adam, takıma uyarılarda bulundu.

66 yaşındaki teknik adam Terim’in şu ifadeleri kullandığı belirtildi; “Derbiyi bir kenara bırakın. En önemli maç, Malatyaspor karşılaşması. Mutlaka kazanmalıyız. Her rakip tehlikeli. Oyun olarak üstüne koymaya devam etmeliyiz. Fenerbahçe derbisine bu maçtan sonra bakarız. Yeterince zamanımız olacak” 

HEDEF 6'DA 6

Malatyaspor’u mağlup etmesi halinde serisini 6’ya çıkartacak olan Galatasaray, sonrasında esas zorlu fikstüre girişmiş olacak. Önümüzdeki hafta Kadıköy’e çıkacak Sarı Kırmızılılar, sonrasında sırayla Gençlerbirliği, Sivasspor (d) ve Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.. Maç eksiği ile lider Başakşehir’in 4 puan gerisinde bulunan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim kesinlikle hata istemiyor.

Kaynak: Super Haber