Sarı Kırmızılı ekibin Süper Lig'de yarın oynayacağı Fenerbahçe derbisinde kadro tercihi önem taşıyor. Galatasaray'da belirsiz mevkilerden biri olan sol ön bölge için Onyekuru ile Ömer Bayram adaydı. Bu iki isim arasında tercihini kullanacak olan Sarı Kırmızılı teknik direktör Fatih Terim’in Ömer'e şans vermesi bekleniyor.

Deneyimli teknik adamın Ömer Bayram'a forma şansı vermesinin nedeni ise Onyekuru’nun henüz fiziksel olarak istenen düzeyde olmaması ve Ömer’in de sezon başından bu yana istikrarlı performans sergilemesi olduğu düşünülüyor. Ömer’in çalışkanlığından memnun olan 66 yaşındaki teknik adam Terim’in maçın gidişatına göre Onyekuru’yu sahaya sürebileceği ifade edildi.

Derbi mücadelesinde Falcao’nun da karşılaşmanın gidişatına göre forma şansı bulabileceği konuşuluyor.

Derbide karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray’da golcüleri attığında üç puan o takımın oluyor. Sarı Lacivertli ekip Vedat Muriqi'in, Sarı Kırmızılı takım ise Adem Büyük ve Falcao’nun gol attığı mücadelelerin tamamını kazandı. 25 yaşındaki Kosovalı golcü Muriqi gol attığı 10 maçta da Fenerbahçe 3 puanın sahibi olurken, Galatasaray'da ise Adem Büyük’ün fileleri havalandırdığı 5 ve Radamel Falcao’nun gol sevinci yaşadığı 4 karşılaşmayı galibiyet ile tamamladı.

Öte yandan Sarı Kırmızılı yönetimden taraftara büyük bir jest geliyor... Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ve idarecilerin, Fenerbahçe maçını izlemek üzere Kadıköy’e gidecek olan 35 otobüs dolusu Sarı Kırmızılı taraftarı statta uğurlayacağı ifade edildi.

Kaynak: İnternet Spor