Süper Lig ekibi Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim, dünkü taktik antrenman öncesinde Sarı Kırmızılı oyuncularla bir toplantı gerçekleştirdi.

Ligde elde ettikleri 8’de 8’lik galibiyet serisi nedeniyle Galatasaraylı oyuncuları bir kez daha tebrik eden Sarı Kırmızılı teknik adam, sezonun kalan dönemini değerlendirirken, Sivasspor mücadelesinin önemine özellikle vurgu yaptı. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir kredi kazandıklarını, ancak tamamen yarışın içinde kalmak için, içeride dışarıda fark etmeden 3 puan için mücadele etmek zorunda olduklarını dile getiren 66 yaşındaki hoca şu ifadeleri kullandı; “Amansız bir yarıştayız. Tam zamanında, çok iyi bir çıkış yakaladık. Kritik anlarda kazandığımız puanların bir anlamı olması için, pazar günü de sahadan galip ayrılıp rakiplerimize gözdağı vermeliyiz” 

Kalan tüm maçlarını kazanmaları halinde şampiyon olacaklarına da vurgu yapan Fatih Terim; “Bunu başarmak mümkün mü? Neden olmasın! Siz böyle oynadıkça, böyle mücadele edip konsantre oldukça, rakip ayırt etmeksizin Türkiye’deki her maçı kazanabiliriz. Sizden şimdilik Beşiktaş derbisini unutup tamamen Sivas maçına odaklanmanızı istiyorum. Bu, bizim için bir kırılma maçı olabilir. Tek bir galibiyet bile bizi son derece avantajlı bir konuma getirebilir. Bundan sonraki haftalar için de ciddi bir kredi kazanabiliriz” şeklinde konuştu.

Fanatik'in haberine göre; Son haftalardaki hücum planından taviz vermeyeceklerini de hatırlatan Sarı Kırmızılı çalıştırıcı; “Rakibimiz çok güçlü. Ligin en iyi mücadele eden takımlarından biri. Ancak biz de yine kendi oyunumuzu oynayacağız. Sivasspor’un artı ve eksi yönlerini biliyoruz. Burada yaptığımız çalışmaları sahaya yansıttığınızda neler olabileceğini hep beraber gördük. Yine burada konuştuklarımızı yerine getirme konusunda bizi hayal kırıklığına uğratmayacağınızdan eminim. Şimdi sizden tamamen bu maça odaklanmanızı istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Super Haber