Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bütün kulüpler maddi olarak sıkıntılı bir sürecin içine girmiş durumda.

Avrupa'nın devleri şimdiden oyuncu maaşlarında ciddi indirimler yapmaya başladı. Süper Lig ekibi Galatasaray'da da tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, scout ekiplerine önümüzdeki sezon için genç, potansiyeli yüksek ancak maliyeti düşük oyuncular için araştırma görevini verdiği öne sürüldü.

Sarı Kırmızılı takımın scout ekipleri bu veriler ışığında çalışmalar yaparken 66 yaşındaki çalıştırıcı Terim ise altyapılardaki isimleri tek tek inceliyor.

Fatih Terim, önümüzdeki sezon yüksek maliyetli isimlerle yolların ayrılması durumunda hangi oyuncuları takıma monte edebileceğinin hazırlıklarına şimdiden başladı.

Deneyimli teknik adam bu sezon forma durumlarına göre birçok genç oyuncusunu dönüşümlü olarak A Takım ile idmanlara çıkarıp, onlarla yakinen ilgilendi. Hatta bazı isimleri maç kadrosuna dâhil ettiği karşılaşmalar da oldu.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kovid-19 salgının kontrol altına alınıp antrenmanların tekrar başlaması ile de altyapının potansiyelli isimleri deyim yerindeyse hızlandırılmış programa alınacak ve önümüzdeki sezon A Takım seviyesine hazır hale getirilecekler.

Hemen hemen her bölge için en az bir isim A Takım'a takviye edilecek. Bunun için Sarı Kırmızılı teknik direktör Fatih Terim şimdiden bazı isimleri gözüne kestirmiş durumda.

İŞTE O GENÇLER

Emin Bayram (Stoper, ön libero)

Atalay Babacan (Orta saha)

Yunus Akgün (Kanat)

Erkan Süer (Orta saha)

Işık Kaan Arslan (Stoper)

Erencan Yardımcı (Forvet)

Süleyman Luş (Sol bek)

Ali Yavuz Kol (Kanat ve forvet) (Tarsus İY kiralık)

Kaynak: Super Haber