BAŞAKŞEHİR'İ KOVALIYOR
Ayrıca kupadaki 4 maçtan da 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi çıkardı. Terim'in cezası Göztepe maçı ile sona erdi ve Cimbom aslını buldu. Deneyimli hocanın kulübede olduğu ligdeki 8 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik elde edildi ve şampiyonluk şansını son 8 haftaya taşıdı. Lider Başakşehir'i sıkıştırmaya devam eden Terim'li Galatasaray, kupada ise 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı..

Geçen sezon 21. şampiyonluğunu kutlayan, 4 yıldız sahibi Galatasaray, Başakşehir'e geçebilirse Fatih Terim yönetiminde 8. kez kupanın sahibi olacak.

TERİM'SİZ 11 MAÇ
Süper Lig 3 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi
Türkiye Kupası 2 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi

TERİM'Lİ 11 MAÇ
Süper Lig 6 galibiyet 2 beraberlik
Türkiye Kupası 2 galibiyet 1 yenilgi.

ASLAN'A SİHİRLİ DOKUNUŞ
Fatih Terim'in Terim'in isteğiyle takıma katılan Alberto Bartali'nin dokunuşu kısa sürede hissedilmeye başladı. Ligin ilk yarısında koşu mesafelerinde rakiplerinin çok gerisinde kalan sarı-kırmızılı ekip, büyük eleştiri almıştı. Ancak Bartalli'nin gelişi ile durum tersine döndü.

10 KİLOMETRE SINIRINI GEÇTİLER
Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü Bursa maçını 3-2 kazanırken oyuncuların verdiği büyük mücadele rakamlara da yansıdı. Muslera haricinde 90 dakika sahada kalan 7 oyuncu da 10 kilometrenin üzerinde koştu... 


Kaynak:Sabah