Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da koronavirüs şoku yaşanırken, 30 yaşındaki Sarı Kırmızılı futbolcu Sofiane Feghouli'ye Suudi Arabistan'ın Al Nasr takımı talip olduğu iddia edildi. Daha önce Ahmet Musa için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'ye 16.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyen ancak Nijeryalı oyuncunun beklenen performansı verememesi ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Suudi Arabistan ekibinin, kolları Cezayirli futbolcu Feghouli için sıvadığı ifade edildi. 

Al Nasr'ın, 27 yaşındaki Ahmed Musa'yı en uygun fiyatla elinden çıkarıp, gelecek geliri 30 yaşındaki Cezayirli oyuncuya harcamak istediği öne sürüldü.

Sarı Kırmızılı yönetimin koronavirüs salgını nedeniyle ortaya çıkan mali kriz sonrasında TFF'den gelen uyarıyla oyunculardan indirim isteneceği belirtilirken. Feghouli'nin de teklife 'Evet' diyeceği konuşuluyor. Üç sezondur Galatasaray forması giyen 30 yaşındaki futbolcu Sofiane Feghouli, son iki sezonda kazanılan şampiyonluklarda önemli rol oynadı.. Bu sezon da 21 karşılaşmada Sarı Kırmızılı formayı giyen Feghouli, 5 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Mynet Spor