Sezonu şampiyonlukla bitirmesinin ardından ailesi ile birlikte Bodrum'a tatile giden Fatih Terim, döner dönmez kadro planlanması için yönetim ile bir toplantı gerçekleştirdi. Özellikle takımdaki yabancı sayısının düşürülmesini isteyen Terim, yapılacak olan transferler için yer açılması gerektiğine dikkat çekti.

Her konuda anlaşmaya varılan Ryan Babel ile birlikte şu anda sözleşmeli toplam 13 yabancı oyuncusu bulunan sarı kırmızılı ekibin sadece 1 yabancıya daha yeri var. Zira TFF kurallarına göre bir kulüp kadrosunda en fazla 14 yabancı oyuncu bulundurabiliyor. Terim’in istediği kanat, orta saha ve forvet takviyelerinin yabancı olması durumunda sıkıntı yaşanacağından yönetim bazı isimlerle yolları ayırmak için harekete geçti.

Kulüpte yeni sezon planlaması ile alakalı yapılan zirvede Kostas Mitroglou ile yolların ayrılması da kesinleşti. Galatasaray Yönetimi, Yunan golcüsüne kararı tebliğ edecek. Akhisar maçında attığı kritik golle 22. şampiyonlukta payı bulunan Mitroglou’na katkılarından dolayı teşekkür edilecek, “Hem kendi kariyerin hem de Galatasaray için en doğrusu forma giyebileceğin bir kulübe gitmelisin! Burada kalırsan forma şansın kalmayacak” denilecek. Yönetim 1.5 yıllığına kiraladığı Mitroglou ile yapacağı görüşmenin akabinde futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Marsilya ile de temas kurup yollarını sorunsuz ayırmak adına atım atacak.

Ä°lgili resim

Kasımpaşa'dan 13 Milyon euro bonservis bedeli ile alınan, ancak istenen performansı elde edemeyen Digane deEl Nasr ile anlaşmaya varılması durumunda Galatasaray’dan ayrılacak.

Ä°lgili resim

Brezilya’dan talipleri olduğu bilinen Mariano için 2-3 milyon Euro civarında teklif gelirse bu futbolcunun da gitmesine izin verilecek.

Ä°lgili resim

KAYNAK: SÜPERHABER.TV