Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Faslı futbolcu Youness Belhanda'ya sürpriz iki talip çıktı.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in "teklif gelmesi durumunda satabilirsiniz" dediği Belhanda için Katar Ligi takımlarından Al Duhail ve Al Rayyan resmen devreye girdiği öne sürüldü.

Transfer döneminin bitmesine 5 gün kala Sarı Kırmızılı kulüp ile masaya oturduğu belirtilen Al Duhail ve Al Rayyan yetkilileri, Belhanda için istenen bonservis bedelini Galaatsaray yönetimine sordu.

Faslı futbolcunun transferi için 5 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaray Yönetimi, bu rakamın ödenmesi durumunda tecrübeli futbolcunun transferine izin vereceğini iletti.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Belhanda'nın transferi için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyebileceklerini ileten Katar'ın iki kulübü, Galatasaray'dan gelecek olan cevaba göre 29 Ocak Cuma günü İstanbul'a geleceklerini iletti.

Öte yandan hemen her fırsatta ailesi ile beraber Türkiye'de yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten ve Galatasaray'da kalmak istediğini dile getiren Belhanda, en azından bu sezonu Sarı Kırmızılı forma altında tamamlayarak sezon sonunda kariyerine bir yön vermek istediği de çıkan haberler arasında.

.

Kaynak: Fotomaç